Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Κάλυμνος – 15ο Δελτίο Τύπου

Κάλυμνος – 15ο Δελτίο Τύπου

Ανάβυσσος 25.11.2023

Το πρόγραμμα «Water matters-Αύξηση της Γνώσης για τη Σημασία της Καλής Κατάστασης των Υδάτινων Σωμάτων» επιστρέφει στη Κάλυμνο, αφού… το νερό μας αφορά!

Η δεύτερη επίσκεψη στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Διαχείριση Υδάτων» των EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2014-2021), με Διαχειριστή Προγράμματος το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, είναι γεγονός!

η πρόσκληση στην εκδήλωση στη Κάλυμνο

Η ομάδα έργου του Water Matters θα βρίσκεται στο Δήμο Καλυμνίων από 27-30 Νοεμβρίου 2023 για να πραγματοποιήσει βιωματικές και ενημερωτικές δράσεις με τους/τις μαθητές/τριες  σε Κάλυμνο και Ψέριμο, καθώς και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, τη Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023  στις 18:30  θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου στο πλαίσιο Εκδήλωσης/ Ημερίδας στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας του Δήμου  καθώς και παραδείγματα καλών πρακτικών που παραδοσιακά υποστηρίζονταν στη Κάλυμνο από το παρελθόν ως τη σύγχρονη εποχή.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2291076317 (Μονάδα Εκπαίδευσης ΕΛΚΕΘΕ), ή/και στο 6947203487 με την κ. Ανδριοπούλου Αργυρώ (roulan@hcmr.gr),

Σημειώνεται ότι οι επιχορηγήσεις των τριών δότριων χωρών (Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία), μέσω των EEA Grants, συμβάλλουν στην επίτευξη των γενικών στόχων για:

(α) τη μείωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, και

(β) την ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ Ισλανδίας, Λιχτενστάιν ή/και Νορβηγίας και των δικαιούχων κρατών

Κατεβάστε το 15ο Δελτίο Τύπου εδώ.

Pin