Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Ίος – 17ο Δελτίο Τύπου

Ίος – 17ο Δελτίο Τύπου

Ανάβυσσος 09.02.2024

Το πρόγραμμα «Water matters-Αύξηση της Γνώσης για τη Σημασία της Καλής Κατάστασης των Υδάτινων Σωμάτων» επιστρέφει στην Ίο αφού… το νερό μας αφορά!

Η δεύτερη επίσκεψη στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Διαχείριση Υδάτων» των EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2014-2021), με Διαχειριστή Προγράμματος το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, είναι γεγονός!

πρόσκληση σε παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου

Η ομάδα έργου του Water Matters θα βρίσκεται στην Ίο από 18 ως και 20 Φεβρουαρίου 2024 για να πραγματοποιήσει βιωματικές και ενημερωτικές δράσεις με τους/τις μαθητές/τριες στο νησί, καθώς και ενημερωτικές εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:00 θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου στο πλαίσιο Εκδήλωσης/ Ημερίδας στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2291076317 (Μονάδα Εκπαίδευσης ΕΛΚΕΘΕ), ή/και στο 6947203487 με την κ. Ανδριοπούλου Αργυρώ (roulan@hcmr.gr),

Σημειώνεται ότι οι επιχορηγήσεις των τριών δότριων χωρών (Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία), μέσω των EEA Grants, συμβάλλουν στην επίτευξη των γενικών στόχων για:

(α) τη μείωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο,
και
(β) την ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ Ισλανδίας, Λιχτενστάιν ή/και Νορβηγίας και των
δικαιούχων κρατών.

Κατεβάστε εδώ το 17ο Δελτίο Τύπου.

Pin